PUSH UP MINI VAL

minivalPush up mini val

Trajna ondulacija ili minival je hemijski i toplinski način tretiranja kose radi postizanja kovrča. Trajna ili minival je sjajan način dodavanja volumena i kovrča ravnoj kosi. Minival vam daje i onaj jednostavan način održavanja frizure jer je kosu dovoljno oprati i spremni ste za izlazak.

Nije ju potrebno sušiti sušilom za kosu ili ravnati peglama, ili dodatno nakovrčati figarom ili uvijačima.
No, briga oko kose koja je tretirana hemikalijama za minival nije baš tako jednostavna. Potrebno je paziti na kosu na način da joj pružite dovoljno hidratacije i njege kako vrhovi vlasi ne bi popucali i kako kosa ne bi dobila onaj “metla” izgled.

  U frizersko kozmetičkom salonu ŠIŠKO možete dobiti uslugu Push Up Mini Val bez oštećenja kose, sigurno ćete biti zadovoljni.  

Jeste li znali da minival ne mora biti uvijek onako sitan? Naprotiv, može djelovati kao vaša prirodno kovrčava kosa. Za takav efekt koriste se blage kemikalije, te veliki uvijači kako bi kosa dobila prirodan, mekan izgled. Ako je vaša kosa tretirana bojama za kosu, pramenovima ili nekim drugim hemijskim procesom najbolje bi bilo posavjetovati se sa frizerom jeste li kandidat za minival koji neće oštetiti vašu kosu.

 

Translate »