PEDIKIR I SPA PEDIKIR

 Pedikir se preporučuje jednom mjesečno bez obzira na godišnje doba. Nokti i pete na nogama treba održavati ne samo zbog estetskih razloga, već i medicinskih. 

Ne samo da ćete dobiti potpuni tretman pedikira, tu je i parafinski tretman stopala, koji se obavlja posle pedikira i pre lakiranja noktiju. Osetite magiju parafina na vašoj koži i poklonite vašim nogama tretman aroma terapije posle koga nećete prepoznati svoja stopala. Ukoliko želite može vam biti urađena i relax masaža stopala. Na kraju naglašavamo da su svi preparati namjenjeni pedikiru na aroma terapijskoj bazi što doprinosi boljem relaksiranju i odmaranju vaših stopala.

Kao novinu od prije tri godine uveli smo SPA pedikir da upotpunimo vaše uživanje. Tretman je nešto duži od klasičnog pedikir tretmana, ali je zadovoljstvo višestuko stoga vam toplo preporučujemo da probate.

Priuštite sebi nezaboravan Spa Pedikir uz piling sa voćnim kiselinama, zelenim čajem, fantastičnim pakovanjem na bazi bisabolola, algi i vitamina E, i završnom kremom koja osvežava, blago parfemiše Vaša stopala i daje mekoću koži. Za osećaj lakših stopala, tretman će biti upotpunjen masažom.

Koristimo OPI preparate za Pedikir i SPA Pedikir !!!

Pedikir

Translate »