O NAMA

Frizersko Kozmetički Salon ŠIŠKO je pravo mjesto za Vas, kada su u pitanju frizerske i kozmetičke usluge najbolji smo u gradu.

Naši iskusni frizeri i kozmetičari pružiće Vam vrhunsku profesionalnu uslugu bez obzira da li to bilo: farbanje kose, nadogradnja kose, depilacija, liječenje akni, nadogradnja noktiju, svečana frizura, pedikir ili manikir, masaža, korekcija ili farbanje obrva, regeneracija kose ili neka druga vrsta frizerskih i kozmetičkih usluga.

Nalazimo se u Trnu kod Banjaluke, uspješno radimo od 2002 godine. Naše trajanje je mjerilo kvaliteta usluga koje pružamo klijentima .Trudimo se da sa kvalitetom rada postanemo zapaženi i zapamćeni u našoj okolini, bar kada je Banjaluka u pitanju, a naravno i šire što potvrđuje sve veći broj stranih klijenata.

 Inovativnost je nešto čime se salon Šiško i vodi, prateći svjetske trendove u našoj branši uvodimo nove tehnike, usluge i preparate. Cilj salona “Šiško“ jeste vaše povjerenje. Naše radno osoblje se drži poslovne etike “Jedino smo zadovoljni ako je klijent zadovoljan“!!! Zbog toga smo prepoznatljivi po stalnim i zadovoljnim klijentima. 

Sve veća zahtjevnost moderne žene i ubrzani tempo života, za nas su izazov. Posebnu pažnju poklanjamo vrhunskoj kvaliteti frizerskih usluga, kao i razvoju novih. Tako npr. u našim salonima možete, osim moderne, svakodnevne i nosive frizure, koju ćete i sami lako održavati, za posebne prilike zatražiti uslugu šminkanja, u kombinaciji sa svečanom frizurom.

Naše stručno osoblje rado će vas savjetovati kakva vam frizura najbolje pristaje, koju boju odabrati, što i kako promijeniti.

Vaš frizersko kozmetički salon ŠIŠKO Banja Luka.

 

Translate »