NADOGRADNJA KOSE

Nadogradnja kose

Koristimo novu tehniku nadogradnje kose koja ne oštećuje Vašu prirodnu kosu, ne koriste se nikakvi silikoni i ostala pomagala. Postupak traje oko 4-5 sati uz uklapanje frizure.

par-lungKorekcija se preporučuje u zavisnosti od rasta vaše kose na 3-4 mjeseca. Kada Vam se kosa nadogradi možete je normalno prati, šišati i fenirati. Nema nikakvih posebnih uslova za održavanje.

Kosa je 100% prirodna i najčešće koristimo kosu koju smo mi lično otkupili od onih osoba koje ne žele dugu kosu.

Prednosti nadogradnje kose. Nadogradnja kose je danas rešenje za svaku ženu, koja ima problem sa gustinom i dužinom kose. Želja svake žene kod nas se pretvara u stvarnost. Nadogradnjom kose za kratko vrijeme ispunjava se san svake žene, da bude lijepa, atraktivna, poželjna. Da svojom kosom pleni.

Nova tehnika nadogradnje kose. Radi se pomoću MIKRORINGOVA , prednost ove nadoradnje u odnosu na keratinsku nadogradnju je u tome što se može premještati odnosno raditi dopuna na 3 mjeseca i ne oštećuje kosu.

Radimo sve vrste umetaka od šivane kose preko umetka na trakice. Nadogradnjom kose kratka kosa postaje duga, rijetka postaje gusta, kosa izgleda lijepše, a žene postaju sigurnije u sebe.

Jednom rječju sa nadogradnjom kose rješavamo više problema, koji su ne samo estetske, već i psihološke i emotivne prirode.

 

Translate »