MASAŽE

Svakodnevni stres i napetost koje nosi savremeni način života tjera nas u stalnu potragu za efektnim načinima relaksacije i revitalizacije. Zbog toga interesovanje za masažu raste iz dana u dan, savremeni saloni osluškuju tržište i u njihovim ponudama danas postoje raznovrsne ponude istih.

Jedna od visoko učinkovitih je masaža ili terapija vrućim kamenjem, nalazi se na samom vrhu liste najtraženijih masaža u svijetu. Inspirisana je dalekoistočnim, holističkim tradicijama njege. U tretmanu se koristi bazaltno kamenje, glatke i fino izbrušene površine u cilju lakog klizanja po koži.

Massage

Glavna blagodet bazaltnog kamenja je njegovo svojstvo da zahvaljujući svom sastavu dugo zadržava toplotu i dobro je provodi u dodiru sa ljudskim tijelom.

Toplota rasporedjena

na ovaj način na odredjenim tačkama tijela ima višestruko blagotvorno dejstvo na ceo organizam: na kožu, mišiće, kardiovaskularni sistem, limfni sistem, kao i nervni sistem.

Ovaj tretman daje osećaj intenzivne nege, „ toplo“ ga preporučujemo svima koji žele dobro opuštanje i popravljanje raspoloženja.

Doživite čudesno iskustvo na putu ljepote uz pomoć vrućih bazaltnih kamenčića. Sunce nas podsjeti da je vrijeme za laganu odjeću, ljeto se bliži i treba pokazati noge u šortsevima i minićima a o plaži i da ne govorimo, tamo se sve vidi.

Preispitivanje tijela ispred ogledala je obavezno, pogotovo zadnje lože , pa ako se koža naborala i celulit je postao vaš neprijatelj broj jedan, ne paničite!

 Dok ste pod ovom vrstom terapije, predjite na laganu dijetu, konzumirajte mnogo vode i uvedite neku relaksirajuću fizičku aktivnost kao što je šetnja na primer ili pola sata vožnje bicikla. 

Lagano krenite prema kozmetičkom salonu i odaberite anticelulit tretman. Ovakvi tretmani se rade najčešće po deset u nizu, tačnije deset dana po jedan tretman dnevno. Najbolje je početi posle menstrualnog ciklusa i ne praviti pauzu izmedju, odnosno preskakati dane, jer će to smanjiti učinkovitost tretmana.

Salon ŠIŠKO

vam predstavlja Anticelulit Okidač tretman sa preparatima Deccona Lab. Okidač tretman je šok za podkožne masne naslage, osim što efikasno razgrađuje postojeće naslage celulita, ubrzava razgradnju masti, podstiče limfnu drenažu i budi i pokreće sopstvene metaboličke puteve organizma u borbi protiv celulita.

Izvodi se u nekoliko koraka, a započinje pilingom, pilinguje se dio tijela koji se tretira mješavinom anticelulit soli i anticelulit ulja, ostaci se uklanjaju vlažnom spužvicom i koža suši peškirom. Zatim se nanosi termo krema u tankom sloju i nežno utrljava, kada koža upije kremu nanosi se KrioGel u debljem sloju, bandažira se polietilenskom folijom u trajanju od 45 minuta.

 Metabolizam se budi, to možete i osetiti jer se u tretiranom dijelu tijela smenjuje osjećaj toplote i hladnoće. Dva sata posle tretmana ne treba unositi hranu, kao ni velike količine tečnosti. Ne tuširati se osam sati posle tretmana jer aktivni sastojci deluju toliko vremana posle nanošenja. 

Okidač se izvodi takođe u deset povezanih tretmana, a jedan tretman traje oko 90 minuta. Ako su vaše naslage celulita dugogodišnje i netretirane efekta će biti, ali je potrebno ponoviti tretman posle kraće pauze za potpun učinak. Ovaj tretman se može produžiti, naime možete kupiti bočicu Anticelulit ulja i utrljavati dva puta dnevno u kućnim uslovima.

 

Translate »