Rješenje protiv celulita i masnih naslaga, Velashape aparatom

Šiško Exclusive

Šta je VelaShape tretman?

VelaShape je trenutno najpriznatiji neinvazivni tretman na tržištu, namenjen preoblikovanju tela i uklananju celulita. U pitanju je aparat sa dokazanim efektom u tretiranju celulita kako na površini tako i u dubljim slojevima kože. VelaShape kombinuje infracrvenu svetlost, bipolarnu radiofrekvenciju i vakuum, koji prouzrokuju dubinsko zagrevanje masnih naslaga i okolnog tkiva, čime se podstiče stvaranje novog kolagena i elastina.

Osnova VelaShape aparata je ELOS tehnologija koja dozvoljava da se veoma komforno postignu odgovarajući tonus, zategnutost i oblik tela.

Šta se postiže VelaShape tretmanom?

VelaShape je najnovija generacija uređaja i tretman ovim aparatom je veoma popularan jer daje odlične rezultate na problematičnim delovima tela, koje je veoma teško postići drugim aparatima i tretmanima. Tretman VelaShape aparatom je praktično bezbolan tretman u oblikovanju tela i smanjenju celulita sa vidljivim rezultatima čak i nakon samo 3 tretmana.

VelaShape tretman se pokazao kao veoma efikasan kod sledećih stanja:

  • oblikovanje tijela
  • lokalizovano uklanjanje masnih naslaga
  • redukcija celulita
  • bolja cirkulacija
  • limfna drenaža

Šiško Exclusive

Kako izgleda VelaShape tretman i koliko traje?

VelaShape tretmanom se kombinuje infracrvena svetlost, radiotalasna energija, vakum i masirajući efekat rolera u cilju maksimalno preciznog zagrevanja tkiva u opsegu od 3 do 15 mm dubine.

Tretman je jednostavan, bezbolan a regije koje se obično tretiraju su:

  • noge
  • sjedalni mišić (gluteus)
  • stomak
  • ruke

Tretman traje od 45 minuta do sat vremena za regiju nogu i stomaka. Nakon samog tretmana, tretirano područje može ostati toplo i crveno usled poboljšane cirkulacije, dok će primetno biti I lokalno smanjenje opuštenosti kože, obima i sveukupno poboljšanje njene strukture i teksture.

 

 

Koja je preporučena serija tretmana?

U zavisnosti od stanja i stadijuma celulita, preporučene su serije od 5 do 10 tretmana. Tretmani se mogu izvoditi jednom do dva puta nedeljno.

Šiško Exclusive
Šiško Exclusive
Šiško Exclusive
Šiško Exclusive
Šiško Exclusive
Šiško Exclusive

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Translate »