LPG ENDERMOLOGIJA

LPG ENDERMOLOGIJA

CIJENA TRETMANA: 35.00 KM
 Endermologija (LIPOMASAŽA) je prvi medicinski ispitan metod koji deluje na adipocite (potkožne masne ćelije) i vezivno tkivo, a istovremeno i na kožu. Budući da je savršeno prilagođena svakom stanju i delu tela, endermologija postiže visoko efikasne rezultate i na fiziološkom i na kozmetičkom nivou, za REOBLIKOVANJE TELA I TRETMAN CELULITA. 

Radeći na adekvatnim fiziološkim nivoima, endermologija smanjuje zadržavanje vode pojačavajući rad venskog i limfnog sistema.  Napada celulit delujući preko potkožnog vezivnog tkiva, pa dolazi do povećanja cirkulacije tj. prokrvljenosti i izbacivanja otrova, te podstiče međućelijsku razmenu materija. Istovremeno se aktivira i „vezivni gel“ čime se koži ponovo vraća njena čvrstina i lepota.

U gornjem sloju kože endermologija eksfolijacijom ljušti mrtve ćelije i obnavlja prirodni sjaj i lepotu kože. Zbog svojih brojnih izvrsnih efekata endermologija se koristi i kao terapija protiv starenja.

LPG-6

Ako se upotrebljava kao deo programa za mršavljenje (za žene i muškarce), endermologija, tj. lipomasaža optimizira rezultate pomoću svog mehaničkog i fiziološkog delovanja na duboke masne naslage (ubrzava metabolizam masnih ćelija) i stimuliše mehanizme izbacivanja štetnih materija iz organizma, tj detoksikaciju.

 Ona je idealno rešenje za smanjenje celulita i poboljšanje celokupne estetike tela.Endermologija će ponovo uobličiti telo u željeni oblik i smanjiti njegove volumene, pospešujući lipolizu (sagorevanje masti) u svim slojevima masnih naslaga. 

Ako se koristi pre liposukcije, omekšava potkožno vezivno tkivo pre hirurškog zahvata, a pomaže i većim rezultatima posle: odstranjuje edeme i preostale ehimoze smanjujući celulit, omogućavajući da se izbegnu asimetričnosti zbog mogućnosti tretirajnja zona kojima hirurški zahvat nije pomogao, ili do kojih ne dopire.

LPG-4

Kako endermologija deluje na celulit?
Oko 90% žena su podložne celulitu koji utice na masne naslage hipodermisa, koji je podeljen paralelnim septama ( za razliku od muškaraca cije su septe ukrštene). Tehnika lipomasaže jedina te vrste na svetu može da oslobodi zarobljenu masnocu i “ispegla” celulit.

Mehano-stimulacija je naucno potkrepljena i priznata metoda. Mehanicka stimulacija površine kože šalje duboke signale do celije ( npr. Masne celije i fibroblasti) da bi pruzrokovale fiziološku reakciju (npr. Aktivaciju kolagena i elastina).

Roll tehnologija:
Dva nezavisna motorizovan valjka ( patentirana od strane LPG ) nežno povlace kožu koristeci tri smera rotacije u zavisnosti od željenog cilja. Postoji više opcija a svaka od njih tretira razlicite tipove tkiva ukljucujuci celulit koji može biti masni, edematozni, fibrozni i zapaljenski kao i tanku, opuštenu kožu.

Važnost Septe:
Septe su paralelne pregrade koje dele hypodermis na male šupljine koje sadrže masne ćelije.Kada masne ćelije rastu, ove pregrade menjaju svoj oblik i povlace površinu kože na dole. Celulit se onda pojavljuje sa svojim nezaobilaznim efektom pomorandžine kore. Lipomasaža prvo opušta ove delove tela i u isto vreme poboljšava cirkulaciju. Zatim, mehaničko delovanje valjaka oslobada biološku reakcijui reaktivira uklanjanje masnih naslaga.

 

Podijeli ovu stranicu: