Lasersko uklanjanje kapilara – DIODE LASER 980nm

Još jedna inovacija iz našega modernog laserskog centra ŠIŠKO je tehnologija na koju smo jako ponosni. Uklanjanje kapilara ovim laserom  bez konkurencije je najučinkovitija tehnologija na svijetu. Kada smo se počeli njime koristiti, i sami smo bili zapanjeni kako kapilare naočigled nestaju prelaskom lasera, a sada nam je to sasvim normalno i očekivano. Tretman je brz, a rezultati su odlični i trajni.

Diodnim laserom 980 nm uspesno se uklanjaju  paukoliki kapilari – Spajder, hemangiomi, venule i kapilari na telu i nogama.Lasersko liječenje razbijenih kapilara.

ŠTA JE LASERSKI TRETMAN VASKULARNIH LEZIJA?

Vaše kapilare su najmanje krvne žile u vašem tijelu koje spajaju arterije s venama. Kad se ove kapilare brzo suže ili prošire, tanke stijenke kapilara mogu se rastrgati i krv može procuriti dajući vašoj koži izgled tankih crvenih ili ljubičastih linija. Iako ove linije često nisu bolne, mogu izgledati neugodno, zbog čega se za uklanjanje koriste tretmani, poput laserskih tretmana.

Slomljeni kapilarni uzroci

Napukle kapilare nastaju tamo gdje je koža najtanka ili najosjetljivija, poput lica – osobito obraza i nosa. Događaji kao što su vruće vrijeme, jaki vjetrovi, opekline od sunca, pritisak ili traume na licu ili drugi uvjeti, poput rozacee, mogu uzrokovati puknute kapilare. Suha koža se također smatra rizičnijom za puknuće kapilare.

Laseri i kapilare

Za one koji pate od slomljenih kapilara, laseri se koriste za pružanje ciljanog tretmana koži. Energija laserske svjetlosti koncentrirana je na ciljanu venu. Energija se zatim prenosi s lasera u venu i krvne žile apsorbiraju, zbog čega se žila začepljuje. Budući da posuda više ne transportira krv, tada je tijelo apsorbira, eliminirajući pojavu razbijenih kapilara.

ZAŠTO JE TRETMAN DIODE LASEROM DRUGAČIJI?

Odabravši optimalnu valnu duljinu i neophodne parametre,  moguće je uspješno tretirati i ukloniti vaskularne lezije na koži lica, trbuha i ekstremiteta. Mogu se tretirati osobe svih tipova kože.

KOJI OBLICI VASKULARNIH LEZIJA SE MOGU TRETIRATI?

Moguće je ukloniti određene vaskularne lezije sa svih područja tijela. Proširene kapilare na koži lica, crvene i plave proširene kapilare na nogama; i cherry angiomi mogu se tretirati, a rezultati su brzi i efikasni. Ipak, izrazito proširene, tortuozne vene na nogama se ne mogu tretirati.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Translate »