FOTO EPILACIJA IPL-RF E-LIGHT

Prije i poslije epilacije neophodno je obrijati regiju koju želimo tretirati, nipošto depilirati ili kremama skidati dlačice.

Ako se klijent odluči za epilaciju, a predhodno je uklanjao dlačice depilacijom u takvom slučaju potrebno je da prođe dvije do tri sedmice od depilacije da bi se regija mogla obrijati i tek tad mozemo da krenemo sa tretmanima epilacije.

epilacija-siskoZašto je potrebno više tretmana epilacije?
Pošto dlake rastu u 3 faze, a svijetlosni snop aparata moze da uništi folikul dlake u samo jednoj fazi, a to je AKTIVNA FAZA – postupak se ponavlja. Zato je i razmak izmedu tretmana od 1-3 mjeseca, a procjenjuje ga u nasem salonu tehnicko obrazovana osoba. U zavisnosti koju ćemo regiju tretirati određujemo i taj vremenski raspon izmedu tretmana. Tako n.p.r.regiju lica radimo na 5-6 nedelja , a noge od 1-3mjeseca. BITNO je da termini nikako ne smiju biti ograničeni za prave rezlutate sve je individualno zato mi isključivo radimo ANALIZU DLAKE i na taj nacin odredujemo termine. Nikako se termini između tretmana nebi trebali raditi prije 5 nedelja.

Da li je epilacija opasna?
Sa našim novim visoko kvalitetnim uređajem koji je dobijo dozvolu od agencije za lijekove BiH potpuno je bezbjedan jer svijetlosni snop prodire samo par milimetara ispod povrsine koze, a žlijezdane strukture se nalaze mnogo dublje.  Tretmani su potpuno BEZBOLNI i sa sigurnoscu BEZBJEDNI sto znači da ne moze doći do oštećenja kože. 

Da li se poslije završene serije tretmana vraćaju dlačice?
Sve je individualno i zato kazemo da je EPILACIJA-dugotrajna metoda uklanjanja dlačica. Folikuli dlake mogu uslijed nekog stresa ili hormonskog dizbalansa da se ponovo pojave u takvom slučaju klijent bi trebao jedan tretman da uradi jer su to vrlo rijetke dlačice.

iplTRAJNO i bezbolno uklanjanje dlaka – EPILACIJA
Za procedure trajnog uklanjanja dlaka (dlačica ili malja), imamo potpuno nove, visokokvalitetne aparate sa ELOS (E-light) tehnologijom koja objedinjava dva energetska postupka IPL (optička energija) + RF (Radiofrekventna energija). Sa njima postižemo još bolji kvalitet naših usluga, tako da će i vaši rezultati biti još bolji, pa ćete i Vi moći da uspešno uklonjate čak i svetle dlačice, koje se često pojavljuju na bradi i gornjim usnama.

Čudimo se kako je složeno sastavljeno ljudsko telo i kako ono savršeno dobro funkcioše, kako je sve na svom mestu, tačno tamo gde treba da bude.

Valjda je baš zbog toga nastala izreka koja će uskoro biti napuštena: „Za lepotu je potrebno i da se malo potrudimo!“. Brijanje koje nervira, depilacija i ponovno depiliranje će postati stvar prošlosti. S druge strane, postoje i nedostaci koji se ne uklapaju u tu konstataciju, a to su naročito oni koji se beskonačno ponavljaju. Naravno mislimo na dosadne dlake koje se javljaju na delovima tela gde im nije mesto i koje kvare naš izgled.

  Epilacija (ili trajno odstranjevanje dlačica) je potpuno bezbolan, potpuno bezbedan i daleko najbolji proces, koji obrazuje trajne rezultate.  

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Translate »