DEPIGMENTACIJA

DEPIGMENTACIJA

Muče vas neprijatne fleke po licu i tijelu?
Ovaj revolucionarni tretman obuhvata seriju od 2 do 5 seansi tokom kojih se pulsirajuća svijetlost (sa IPL-om) emituje na određeni dio lica ili tijela i jasno uklanja fleke, kapilare, hemangiome i druge nepravilnosti na koži.

Tretmani se ponavljaju na svake četiri nedelje sa primjetnim poboljšanjem poslije svakog tretmana.
Uspješno se tretiraju hiperpigmentacije nastale kao posledica prekomjernog izlaganja suncu bilo da je u pitanju lice ili tijelo, kao i pigmentacije nastale kao posledica upotrebe solarijuma ili nekih kozmetičkih preparata. Takođe se mogu tretirati i hiperpigmentacije nastale u trudnoći ili kao posledica konzumacije određenih lijekova. Tretmani rezultiraju svježom i blistavom kožom, punom života. To je postupak koji ponovo otkriva vašu ljepotu.

Šta se osjeća tokom tretmana?

Svaka osoba ima svoju specifičnu, različitu reakciju, sopstveno iskustvo vezano za doživljaj tretmana koji traje od 5 do 30 minuta u zavisnosti od veličine regije koja se tretira. Većina nalazi da je tretman sasvim prijatan i pored toga što je blagi osećaj peckanja uobičajen.

U frizersko kozmetičkom salonu ŠIŠKO, kozmetičari imaju veliko iskustvo sa klijentima koji imaju osjetljivu kožu i uvjek uzimaju u obzir njihovu zabrinutost i tretiraju ih vodeći računa o tome, tako da je i najosetljivija koža tretirana bezbjedno i sigurno. Posle postupka ćemo vas možda zamoliti da stavljate led na tretirano mjesto, a daćemo vam i sve informacije o obaveznoj njezi posle tretmana.

depigmentacija-sisko

Da li postoje neželjene pojave posle tretmana?
Većina neželjenih pojava je blaga i kratkotrajna. Može se sastojati od kratkog osjećaja neprijatnosti tokom samog tretmana. Crvenilo se pojavljuje odmah posle tretmana. Kod većine ljudi ono nestaje najkasnije dvadeset četiri sata posle tretmana, a u rijetkim slučajevima može trajati do tri dana.

Blagi otok, modrice i post tretmanski poremećaj pigmentacije su takodje mogući. Iz našeg iskustva smo primetili da se one javljaju kod manje od 1% klijenata sa kožom ozbiljno oštećenom dejstvom spoljašnjih faktora i smanjenog kvaliteta vezivnog tkiva oko krvnih sudova. Ove pojave obično nestanu veoma brzo u narednih 3 do 4 dana.

Da li mi je potreban dodatni tretman?
Stanje kože kod nekih klijenata može zahtjevati dodatne tretmane i posle početne serije od dva do pet tretmana. Mi ćemo vas uputiti kako da na pravilan način njegujete kožu da bi ste smanjili mogućnost od budućih dodatnih tretmana. Bićemo srećni da vam, tokom konsultacije, damo još više informacija o tretmanu i onome šta možete očekivati od samog tretmana.

Podijeli ovu stranicu: